Rólunk

Küldetésünk egy jobb életminőség elérése környezetbarát megoldással, mely során segítünk partnereinknek és ügyfeleinknek, hogy kontrolálják és bármikor módosítsák az energiaigényeiket. Innovatív termékeinkkel támogatjuk a környezetünket, miközben a felhasználó irányíthatja az energiaszükségleteket.

Az MSolar legfőbb célja, hogy olyan új ötleteket valósítson meg a piacon, melyek révén az emberek és a vállalkozások irányításuk alatt tarthatják az energiaigényeiket. Hiszünk abban, hogy ez fontos része a jövőbeli jólétnek, ami lehetővé teszi az energia független előállítását.

Az MSolar Research Kft. olyan sikeres üzletemberek együttműködéséből jött létre, akik a világ számos részén rengeteg tapasztalatot szereztek. A tulajdonosok Kanadából, az USA-ból, Magyarországról, Szlovéniából és Svédországból érkező vállalkozók. Az általános iparral ellentétben, mi teljes megoldásokat kínálunk a piacon. Az MSolar egységek plug and play rendszerek.

ÜGYFÉL MEGOLDÁSOKAT/TELJES MEGOLDÁSOKAT kínálunk, melyek a nap és a szél által előállított tiszta, zöld energia előnyeit használják ki.

Rólunk
Rólunk

Az MSolar berendezés mind magán-, mind kereskedelmi projektek számára hasznos lehet, legyen szó otthonokról, kereskedelmi épületekről, gazdaságokról, vagy akár hajókról. Ügyfeleink általában olyan emberek és vállalkozások, akik előnyben részesítik a tiszta energia felhasználását az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás miatt, és energiatakarékosabb és energiafüggetlenebb megoldásokat keresnek, hiszen az energiafüggetlenség már a közeljövőben kiemelkedő szerepet fog játszani.

Az MSolar rendszer számos területen alkalmazható. Rendszereink felhasználhatóak egy gyenge hálózati teljesítmény stabilizálására, az áramszünetek kiküszöbölésére, az áram eljuttatására az izolált területekre, továbbá függetlenséget biztosít az energiaigények előállítása terén, illetve csökkenthető az ökológiai lábnyom.

Az MSolar rendszert például egy olyan háznak ajánljuk, amely elszigetelt hegyvidéki területen helyezkedik el, ahol a hálózati ellátást a nagyon gyenge, csupán egyfázisú 16A-os kapcsolat biztosítja. Itt az MSolar hibrid rendszer telepítésével 10 kW-os független állomást hoztunk létre, ami a szél- és napenergiát egyaránt felhasználja az otthon áramelletására és a 20 kWh akkumulátor feltöltésére. Ebben az esetben a nap- és szélenergia nem elegendő a teljes áramellátásra, ezért rendszerünk a háttértámogatásként villamosenergiát alkalmaz. Azaz, ha az akkumulátor lemerül, és nem termelnek áramot sem a szélturbinák, sem a napelemek, akkor a rendszerünk automatikusan a a villamosenergiát használja a töltésre és a ház ellátására. Az otthon számára küldött áram mindig a rendszerünkön keresztül jut el a házba, így a 10 kW áram megmarad.

Másik felhasználási terület a piszkos energia átalakítása tiszta energiává. Az MSolar rendszerrel partnereink a MENA-régióban a piszkos dízel generátor rendszereket konvertálják át tiszta, hatékony MS1 és MS2 MSolar rendszerekké.A Riverboat Cruise hajóflottája is ezt a konverziót alkalmazza. Ezek a folyami hajók a dízel üzemű generátorokat alakítják nap- és szélenergia által működtetett állomásokká, melyek a hajótesten belül helyezkednek el. Ezek a rendszerek a hajók minden elektromos igényét ellátják a 3 fázisú 10 kW, a 3 fázisű 15 kW és a 3 fázisú 25 kW rendszerek használatával.

További példaként szolgál az a projekt, mely egy hatalmas, 6 MW sertésfarmon alakítja át a dízel generátor áramtermelését tiszta PV és szélenergia termeléssé. A konverzió révén az ügyfelünk jelentős mértékben javítja a régió levegőjének minőségét, és az irányítása alatt tarthatja az energiaszükségleteit, miközben hosszú távon csökkenti a működési költségeit.

//]]>